Regel vervoer
Vervoer

Onze vervoerdienst

Onze vervoersservice wil ouderen zolang mogelijk laten deelnemen aan het maatschappelijke verkeer zoals het bezoeken van familie, vrienden, verenigingen en de soos. De vrijwilligers vervoeren u vanaf Millingen aan de Rijn, Kekerdom en  Leuth naar diverse bestemmingen in de regio 7 dagen per week.

De vervoersservice is bedoeld voor ouderen die voor de sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Deze service is niet bedoeld voor ritten voor behandeling en controle in het ziekenhuis, hiervoor kunt u contact opnemen met AutoMaatje, tel 024 – 3030370 (tussen 09.00u en 11.00u).

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de coördinator.

Bel ons voor meer duidelijkheid

Bereikbaar tussen
09:00u - 11:00u

0481-431105

Boodschappendienst

Wilt u een boodschap doen, dan kan dat met de vervoersbus. Wij brengen u naar de winkel en halen u daar op een vooraf afgesproken tijdstip weer op. Dit kan een boodschap in Millingen zijn, maar ook bijvoorbeeld in Nijmegen of Kleef. U betaalt het actuele bedrag voor een retour naar de bestemming. Prijsnavraag kunt u doen bij de coördinator.

 

Vrijwilligers gezocht!

Voor onze vervoersservice zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in overleg enkele dagen of dagdelen per maand willen rijden. Met de coördinator wordt gekeken naar de mogelijkheden. Je vervoert senioren uit Millingen, Kekerdom en Leuth met onze vervoersauto naar bestemmingen in de regio.

Wil jij ons team komen versterken of wil je hier meer over weten, neem dan contact op met de coördinator. Zij is elke werkdag van 09:00u-11:00u bereikbaar op telefoonnummer 0481-431105. Ook kun je even binnen lopen in Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn.