Maaltijdenservice

Begon de maaltijdvoorziening in 1982 nog met enkele maaltijden per week, momenteel zijn er gemiddeld 40 personen in Millingen aan de Rijn die dagelijks gebruik maken van de warme maaltijdvoorziening.

De maaltijden worden al die jaren bereid in de keuken van gasthuis St Jan de Deo. Hier staat een heel team klaar om de maaltijden zo snel mogelijk in de hiervoor bestemde maaltijdcassettes te scheppen. Dan zijn er elke dag 2 vrijwilligers van de SWOM die zorgen dat de maaltijden bij de cliënten op tafel komen. Ook is er op werkdagen één vrijwilliger die met eigen auto maaltijden bij de cliënten bezorgt. Vanuit het Gasthuis zijn er dagelijks 2 vrijwilligers die naar Kekerdom en Leuth rijden.

Bel ons voor meer duidelijkheid

Bereikbaar tussen
09:00u - 11:00u

0481-431105

Warme maaltijdvoorziening

Het vaste team vrijwilligers van de maaltijdservice van de SWOM bestaat momenteel uit 28 personen.

De maaltijdservice is te danken aan de inzet van de vrijwilligers en de goede samenwerking met personeel en directie van Gasthuis St. Jan de Deo. Hopelijk zullen we ons gezamenlijk nog jaren kunnen inzetten voor het welzijn van de senioren van Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth.

Voor informatie over de warme maaltijden kunt u terecht bij het Gasthuis, St.Willibrordstraat 1, 6566 DD Millingen aan de Rijn.

Contact: telefonisch 0481-431644 of per mail info@gasthuismillingen.nl

Vrijwilligers gezocht!

Voor het bezorgen van de warme maaltijden zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

De maaltijden worden bezorgd tussen 12:00u-13:15u. Er worden dagelijks door 2 vrijwilligers ca.28 maaltijden bezorgd met een hiervoor ingerichte auto. Ook is er op werkdagen 1 vrijwilliger die de maaltijden bezorgt met zijn eigen auto. Het gaat dan om 10-12 maaltijdcassettes die meegenomen worden.

Wil jij ons team komen versterken of wil je hier meer over weten, neem dan contact op met de coördinator. Zij is elke werkdag van 09:00u-11:00u bereikbaar op telefoonnummer 0481-431105. Ook kun je even binnen lopen in Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn.